Se Ugens Udvalgte Restauranter

Restaurantaarhus.dk udvælger hver uge 3 restauranter, som har gjort sig fortjent til ekstra anderkendelse ud fra vores brugeres anbefalinger.
Italiensk Lukket!

Uni Pizza

Vær den første til at anmelde!
Fast Food Lukket!

The Humus & Pita Bar

Vær den første til at anmelde!
Ugens udvalgte Lukket!

Pizza Torino

Vær den første til at anmelde!

Find byens bedste restauranter efter madtype

Gourmet

Græsk

Koreansk

Mexicansk

Michelin

Sushi

Tyrkisk

Vegetar

Bøf

Burger

Fransk

Frokost

Indisk

Italiensk

Pizza

Spansk

Thai

Asiatisk

Kinesisk

Take away

Vietnamesisk

Fast Food

Aktiviteter

Se seneste brugeranmeldelser
Mit yndlings pizzasted
Simone1

Skrev en anmeldelse

5

Jerry’s pizza

Mit yndlings pizzasted

Jerry's er det bedste sted at få pizzaer fra i Aarhus N Læs mere

Lækker tapas i charmerende omgivelser
laura80

Skrev en anmeldelse

5

Forlæns & Baglæns

Lækker tapas i charmerende omgivel

Forlæns & Baglæns er den skønneste restaurant. Et meget hyggeligt sted hvor de serverer god m Læs mere

Fremragende pizzaer
martin33

Skrev en anmeldelse

5

Jerry’s pizza

Fremragende pizzaer

Jerry's pizza er hurtige og laver de bedste pizzaer. Læs mere

FANTASTISKE MÅLTIDER & HYGGELIG ATMOSFÆRE

RESTAURANT ÅRHUS

I Århus er der utallige gastronomiske muligheder, hvorfor vi hos Restaurant Århus vil forsøge at give dig det bedst mulige overblik. Uanset hvilke gastronomiske tanker du har gjort dig, så vil der være masser af spisesteder i Århus, der kan tilfredsstille dine behov. Vi vil forsøge at komme 360 grader rundt om alle stederne, så du føler dig bedst muligt guidet igennem.

Vi har alle sammen forskellige madpræferencer. Thai-, Sushi, Kinesisk-, Italiensk mad og ikke mindst en saftig bøf eller en god burger, er noget som tiltaler langt de fleste danskere. Uanset hvilke af disse ting du foretrækker i den givne situation, så har det Århusianske madunivers lige noget for dig. Om det skal være en hyggelig madoplevelse, eller om det bare skal gå hurtigt.

Alle de muligheder er med til at gøre det rigtig vanskeligt at udvælge en restaurant. Specielt hvis man er turist og ikke kender det store til byen. Det er utroligt vigtigt at have styr på sine præferencer, når man overvejer, hvad man skal spise samt af afgrænse det en smule. Ellers vil det være for uoverskueligt i en by som Århus, hvor der er utrolig mange forskellige restauranter og caféer.

RESTAURANT ÅRHUS TILGODESER ALLE SMAGSLØGE

Ved udvælgelse af en restaurant, er der rigtig mange ting, som man skal være opmærksomme på. Allervigtigst er det naturligvis at vide, hvilken type mad man er på udkig efter, hvor stort et madbudget, man har, og ikke mindst om man ønsker at prøve en ny restaurant eller noget, som man allerede kender i forvejen. Specielt det med at vælge et sted, som man allerede kender, er der rigtig mange folk, der gør. Det kan dog være en rigtig god idé at udforske de nye steder, da de måske er endnu bedre end de eksisterende.

I Århus finder du heldigvis alle typer restauranter i alle prisklasse, så du skal ikke være bekymret for, om du kan finde et godt sted. Både caféerne og restauranterne er af høj international klasse.

ÅRHUS – ET GOURMETPARADIS

Der var hele 4 restauranter i Århus, der fik tildelt en Michelin-stjerne. Det drejer sig om Restaurant Substans, Restaurant Gastromé, Restaurant Domestic og Restaurant Frederikshøj. Disse steder er kvaliteten det absolut vigtigste, og der er ansat nogle af de dygtigste gourmetkokke overhovedet. Heriblandt den prisbelønnede kok Wassim Hallal. Hos de 4 restauranter bliver der udvalgt de fineste lokale råvarer fra Østjylland

Foruden disse 4 som er blevet tildelt den allerhøjeste status, så er der en lang række restauranter, som også er ekstremt gode, og som er lige på vippen til at få en Michelin-stjerne. To restauranter blev tildelt prisen ”Michelin Bib Gourmand”, som gives til de restauranter, der laver rigtig god mad, som stadig er til rimelige priser. Her er der tale om Restaurant Pondus og Restaurant Hærværk.
Ydermere var der flere vindere af prisen ”The Michelin Plate” i Århus. Prisen der gives til de restauranter med det allerbedste måltid. Nordisk Spisehus, Kähler Spisesalon, Ferdinand, Carstenskiold, Frøken Koch, Restaurant Mash, Restaurant ET, Brasserie Belli, Møf, F Høj Deli, Gäst, Frederiksgade 42, Retour Steak Aarhus og Restaurant Århus.

MANGE RESTAURANTER HØJNER NIVEAUET

Der er i særdeleshed de sidste par år dukket en masse nye interessante restauranter op i Århus. Det medfører naturligvis en større konkurrence blandt gourmetrestauranterne, hvilket har været med til at styrke feltet. Noget som de sultne århusianere naturligvis er rigtig glade for.

Danskerne er blevet mere åbne overfor flere forskellige køkkener, og derfor ses der mange typer køkkener i bybilledet. Noget som den brede befolkning er meget begejstrede for.

Der er også stor forskel på, om du blot ønsker at forkæle dig selv ved restaurants besøg, få en hyggelig aften sammen med drengene eller veninderne eller om du skal på en hyggelig date. Forskellige restauranter/caféer til forskellige målgrupper. Det skal man have in mente. Hos Restaurant Århus vil vi forsøge at komme hele vejen rundt om de forskellige restaurants typer.

EN KULINARISK OPLEVELSE SAMLET ET STED

Århus har hele to forskellige steder, hvor man kan få store kulinariske oplevelser med mad fra mange forskellige steder i verden. To internationale mad-mekkaer. Hvis du er den eksperimenterende type, der elsker at udforske nye madkulturer, så er det lige nogle steder for dig. Her er det hele nemlig samlet.
Stedet er samtidig oplagt, hvis du ikke har oceaner af tid og blot ønsker en hurtig, men god, madoplevelse.

Vi vil på det kraftigste anbefale dig at være eksperimenterende i forhold til restauranter i Århus. Der dukker løbende nye caféer og restauranter op, som er utrolig spændende, og som forsøger at give dig nogle nye madoplevelser. Her kan det også være en god idé at udvide sin horisont, så man både kigger på restauranter på Trøjborg, Katrinebjerg og omkring Frederiksbjerg. Jo større en vifte af kendte restauranter, des bedre kan du finde det helt rigtige sted for dig. I Århus er der rigtig mange dygtige og internationalt kendte gourmetkokke, hvilket er utrolig fedt for byen.

MADOPLEVELSER TIL EN GOD PRIS?

De færreste har råd til at spise ud flere gange om ugen, og derfor er prisen selvfølgelig et vigtigt aspekt, når man skal udvælge en god restaurant. Derfor er det et rigtig godt spørgsmål, hvorvidt man kan få en god kulinarisk oplevelse til en god pris i Århus. Det korte og gode svar er ja. I Århus findes der så mange caféer, hvor man kan få et rigtig godt måltid og samtidig være god mod sin pengepung. Der er naturligvis ofte en klar sammenhæng mellem kvalitet og pris, hvilket også gør sig gældende i Århus. Men dermed ikke sagt, at man ikke får noget rigtig godt, uden at skulle betale det helt vilde. Konkurrencen i Århus er naturligvis også med til at presse priserne nedad, hvilket er godt for forbrugerne i sidste ende.

Mange ønsker dog hellere at spise ude en sjælden gang, men til gengæld være lidt mere large i forhold til prisen. Så er det helhedsoplevelsen, der tæller. Den gastronomiske oplevelse og hyggen sammen med gode venner, kæreste, familie e.l.

Når man skal vurdere en restaurant, så er der et utal af faktorer, der spiller ind, og derfor skal selv træffe en beslutning på baggrund af ens egne krav. Som oftest er det naturligvis prisen, atmosfæren og maden som spiller ind. Mens andre vægter transporttiden, mængden af mad, familievenlig, belysning osv. højere.
Restaurant Århus vil forsøge at være din trofaste kompagnon, når disse beslutninger skal træffes. Vi kommer nemlig 360 grader rundt om alle disse emner, og derudover er vi tilgængelige 365 dage om året.

Bon appetit!