[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Indisk Restaurant Aarhus

[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Indiens køkken er et af verdens mest varierede køkkener, præget af dets sofistikerede og subtile brug af de mange krydderier, grøntsager, korn og frugter, der dyrkes over hele Indien. Køkkenet i hver geografisk region omfatter et bredt udvalg af retter og madlavningsteknikker, der afspejler den varierede demografi af det etnisk forskelligartede indiske subkontinent. Indiens religiøse overbevisning og kultur har spillet en indflydelsesrig rolle i udviklingen af dets køkken. Vegetarisme er bredt praktiseret i mange hinduistiske, buddhistiske og jain-samfund.
[/av_textblock]

[/av_one_full]