Søg

China Star Grill

 

Vær den første til at anmelde

China Star Grill i Aarhus laver mad lige efter det traditionelle kinesiske køkken. Råvarerne er friske, og de tilberedes nemt og hurtigt.

Der serveres 4 forskellige slags oksekød med ris, 5 forskellige slags kylling med ris,  3 forskellige slags lam med ris, 5 forskellige slags stegte ris med nudler, 4 forskellige slags skaldyr og fjerkræ med ris, 2 vegetarretter og sidst men ikke mindst 8 specialretter med ris.

Kort fortalt laver restauranten altså en række forskellige kinesiske delikatesser, som du kan sidde og nyde i restauranten eller bestille som take-away.

China Star Grill er et lille sted, så derfor vælger mange take-away. Køkkenet har ofte travlt, så vi vil anbefale at bestille maden hjemmefra, så

Stedet er småt, og leverer derfor udelukkende til take out. De har ofte travlt i køkkenet, så jeg kan kun anbefale at bestille hjemmefra, så man ikke skal vente for længe på maden.

Maden er til gengæld altid virkelig god og velsmagende, og grøntsagerne er friske og lige tilpas sprøde. Samtidig er portionerne store til meget rimelige priser